Rachia di Moscato Château Vartely, în cutie suvenir, 0.5 L

Disponibil: în stoc
190 lei
Cantitatea

Rachia di Moscato Château Vartely, în cutie suvenir, 0.5 L

Solicitarea a fost trimisă. Operatorul nostru vă va contacta în curând.

Livrare gratuită de la 200 lei

Rachia di Moscato - un produs unic creat de vinificatorii companiei Chateau Vartely.

Un distilat unic și exclusiv, Rachia di Moscato este obținut prin distilarea vinului, produs din bobițele soiului de Muscat Ottonel. Băutura care rezultă din acest proces este fină și aromată, transparentă ca roua de dimineață, mirositoare ca o grădină înflorită și foarte moale la gust. Băutura are o tărie de aproximativ 40 ° C şi este neobişnuit de moale cu o aromă intensă, în care se nuanţează o gamă de fructe vii, care evoluează pe întreaga cavitate bucala, acoperind întreaga limba cu un gust lung, foarte plăcut de fructe.

Rachia di Moscato are o versatilitate rară: răcit la o temperatură de 6-8 grade, el poate fi consumat cu orice bucate de masă, ca un rachiu tradiţional; dar în cazul în care este servit la temperatura camerei, este un aperitiv excelent sau un digestiv ideal.

Pentru pasionaţii băuturilor tari, se recomanda de a consuma Rachia di Moscato în stare pură. Pentru persoanele rafinate, precum şi pentru exploratorii gustului neobişnuit, aceasta băutura îi va deschide o gamă largă de cocktail-uri, de la cele mai simple, cum ar fi “screwdriver”, până la cele sofisticate, compuse din mai multe ingrediente şi cu adaos de fructe proaspete şi gheaţă.

 

CARACTERISTICI

  • Cantitate ambalaj: 500 ml
  • Tip de vin: Rachiu de vin
  • Struguri: 100% Muscat Оttonel
  • Asocieri gastronomice: Aperitiv, digestiv
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.